Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus Kisújszálláson

2023 augusztusában harmadik alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi Suzuki Vonós Tábor és Mesterkurzus. Ebben az évben a résztvevők száma már meghaladta a száz főt. Az ország több városából: Budapestről, Debrecenből, Paksról, Jászárokszállásról, Orosházáról, Törökszentmiklósról, Szolnokról érkeztek hozzánk a gyerekek és családjaik. Németországból is fogadtunk vonós növendékeket szüleikkel és felkészítő tanárukkal, Veronika Kimitivel együtt.

A hangszeres oktatás francia, olasz, német és magyar tanárok közreműködésével valósult meg. A helyszínt a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola, a Vigadó Kulturális Központ, valamint a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő biztosította. A tábor ideje alatt a színvonalas koncertek mellett, táncház és fürdőzés gazdagította a programot. A rendezvényeket a TV Kisúj és a művészeti iskola facebook oldalának köszönhetően nyomon követhették az érdeklődők.

Szeretnénk megköszönni a kisújszállási szülők példaértékű támogatását és segítségét! A táborban tanító pedagógusok és mestertanárok munkáját Kisújszállás Város Önkormányzata, a Pannon-Literatúra Kft., a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola, a Dávid Műhely Kft., valamint a Gyógyír kézműves szappanok készítőjének jóvoltából ajándékokkal köszönhettük meg. A kisújszállási és jászárokszállási szülők, valamint Barabásné Forgács Edit, kenderesi polgármester asszony felajánlásának jóvoltálból záró rendezvényünkön vendégül láthattuk a fellépő gyerekeket.

Mindig különleges élmény egy zenei táborban részt venni, hiszen a szakmai fejlődés mellett rengeteg barátság és kapcsolat szövődik. A visszajelzések alapján a tábor résztvevői nagyon jól érezték magukat Kisújszálláson.

A Magyarországi Suzuki Egyesület megköszönte iskolánk, a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola támogató segítségét a szervezésben és a tábor megvalósításában.

Horváthné Galambos Olga
pedagógus

GALÉRIA