Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Igazgatói tájékoztató - 2020.03.15.

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány új munkarend bevezetéséről döntött a köznevelési intézményekre vonatkozóan a 1102/2020. (III.14.) Korm. határozatban, valamint az emberi erőforrások miniszterének a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről szóló 3/2020. (III.14.) EMMI határozatában.

Ennek megfelelően a Baptista Alapfokú Művészeti Iskolában 2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Mivel a művészeti iskolákban - a művészetoktatás sajátos jellemzői miatt - az oktatás ezen formája eddig nem működött, így meg kell várnunk a szakmai szervezetek ajánlását ebben a témában.

Kedves Szülők és Gyerekek!

A hétfői (2020. március 16.) és a keddi (2020. március 17.) napon, az új oktatási rendre való átállás miatt tanításmentes munkanapokat tartunk.

Ezt követően rendszeresen tájékoztatjuk a szülőket és a gyerekeket az aktuális teendőkről. Annak érdekében, hogy az átállás zökkenőmentes legyen, kérjük kövessék folyamatosan az intézmény facebook oldalán és honlapján megjelenő információkat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása!

Ez a rendelkezés vonatkozik a Baptista Alapfokú Művészeti Iskola székhelyére (Zeneiskola épülete), a Nagykun Klubban folyó néptánc órákra, valamint a Papi Lajos Alkotóházban történő képzőművészet oktatásra.

Mindezek az intézkedések a nagyobb méretű járvány megelőzését szolgálják, ezért kérünk minden diákot arra, hogy kerüljék a nagyobb létszámú közösségeket és maradjanak otthonukban.

Kérdés esetén a következő telefonszámokat hívhatják:

Kéki-Széplaki Edit: 06-20/375-8088
Bögösné Szász Edit: 06-20/886-0743

Együttműködésüket megköszönve,

Kéki-Széplaki Edit
igazgató