Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Művészeti tábor 2018

A Baptista Alapfokú Művészeti Iskola ezen a nyáron ötödik alkalommal rendezte meg művészeti táborát. A 2018. június 25-29-ig tartó programban a képzőművészet és a zeneművészet ág növendékeinek biztosítottunk tartalmas időtöltést. A gyerekek egyéni és csoportos zenei órákon, valamint képzőművészeti és kézműves foglalkozásokon vehettek részt.

A művészeti iskola pedagógusai olyan ismeretszerzési lehetőségeket kínáltak növendékeinknek, amelyek túlmutatnak az előírt tananyag keretein. Diákjaink hangszeres repertoárját - különböző zenei stílusokon keresztül - új pedagógiai módszerek bevonásával bővítették kollégáink. A képzőművészet tanszak programjában kiemelkedő szerepet töltött be a megszokott tanrendtől eltérő ismeretanyag átadása, valamint ebben a különleges légkörben való alkotás lehetőségének biztosítása.

Közös programokat is terveztünk, mint például népdaléneklés, filmnézés, különböző kreatív képességeket fejlesztő foglalkozások. Szabad programként a gyerekek a Nagykun Klub udvarán változatos sport és közösségi tevékenységeket folytathattak.

Fontosnak tartjuk, hogy a tábor résztvevői ne csak a saját érdeklődési területükön tevékenykedjenek, hanem legyenek befogadók, nyitottak az új dolgok, más művészeti ágak iránt.

2018. június 29-én került sor a táborzáró rendezvényre, melynek helyszíne a város központjában található Zenepavilon volt. A gyerekek itt bemutathatták, hogy egész héten milyen zenei produkciókat, valamint képzőművészeti alkotásokat hoztak létre.

Előretekintve az elkövetkezendő évekre, a nyári tábor lehetőségét minden év júniusában szeretnénk biztosítani iskolánk tanulói számára.

A támogatásáért köszönetet mondunk a Baptista Szeretetszolgálatnak, Kisújszállás Város Önkormányzatának és a Kisújszállási Baptista Gyülekezetnek.

                                                                                                                           Széplaki Edit

                                                                                                                                igazgató

 

GALÉRIA