Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Nyári tábor


Művészeti tábor Kisújszálláson


Az idén - 2016. június 20-24-ig - harmadik alkalommal szerveztük meg művészeti táborunkat.

A foglalkozások minden nap 10 órától 17 óráig tartottak. A gyerekek egyéni és csoportos zenei órákon, valamint képzőművészeti és kézműves foglalkozásokon vehettek részt. A tábor ideje alatt megismerkedhettek különböző népi hangszerekkel és azok elkészítési módjával.

 

Voltak közös programok, mint például népdaléneklés, filmnézés, hangszerkészítés, a kézműves foglalkozásokon lampion és papírsárkány készítés, gyöngyfűzés és lufifestés. Szabad programként a gyerekek pingpongozhattak, tollaslabdázhattak, focizhattak, csocsózhattak.

A hangulat kiváló volt!

 

2016. június 24-én került sor a táborzáró rendezvényre, melynek helyszíne a város központjában található Zenepavilon volt. A gyerekek itt bemutathatták, hogy egész héten milyen zenei produkciókat és képzőművészeti alkotásokat hoztak létre. A közönség lelkes tapssal jutalmazta a fellépőket. A tábort jövőre is szeretnénk megrendezni, hogy ez a hagyomány minél inkább igazi közösséggé kovácsolja diákjainkat.

 

A tábor támogatásáért köszönetet mondunk a Baptista Szeretetszolgálatnak, Kisújszállás Város Önkormányzatának és a Kisújszállási Baptista Gyülekezetnek.



                                                                                                                    A Baptista Alapfokú Művészeti Iskola

                                                                                                                                     nevelőtestülete

 

 

 

GALÉRIA