Üdvözöljük iskolánk weboldalán

III. Bérletes előadás - Baptista Iskolák közös hangversenye

2017. március 31-én rendeztük meg a Baptista Iskolák közös hangversenyét a Vigadóban. Meghívásunkat ismét elfogadta a budapesti Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola és a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Jelenlétével megtisztelte rendezvényünket Oros Róza a Baptista Tehetségsegítő Tanács megbízottelnöke, valamint Szász Veronika területi oktatási igazgató asszony, aki a Szentírásból idézett gondolatokkal nyitotta meg a rendezvényt:

„Isten, amikor megalkotott benneteket, képességeket és készségeket adott nektek. Ezeket az Istentől kapott tálentumaitokat ne ássátok el, hanem kamatoztassátok úgy, ahogyan azt eddig is tettétek” – bátorította a fellépőket azigazgató asszony.

Nagy öröm számunkra, hogy harmadik alkalommal lehetünk házigazdái ennek a közös hangversenynek, ahol a három művészeti iskola növendékei együtt lépnek színpadra. Az elmúlt pár év alatt szoros baráti és szakmai együttműködés jött létre iskoláink között, melynek köszönhetően többször találkoztunk különböző hangversenyeken és szakmai napokon.

Új kezdeményezésként nyári művészeti táborunkban szeretnénk tovább bővíteni közös munkánkat, lehetőséget biztosítva a három intézmény diákjainak arra, hogy egy igazi alkotói közösségben töltsenek el egy hetet.

Reméljük, hogy ennek köszönhetően iskoláink közötti kapcsolat a jövőben még szorosabbá válik.

Mindannyiunk számára felemelő érzés volt, hogy a színpadra lépő növendékek lelkükből muzsikálva varázsolták el a hallgatóságot és előadásukat saját egyéniségük jellegzetességeivel fűszerezték. Ezúton is szeretnénk megköszönni a fellépőknek, hogy műsorszámaikkal örömet szereztek Kisújszállás város közönségének.

 

                                                                                                                 Széplaki Edit       és       Bögösné Szász Edit

                                                                                                                     igazgató                      igazgatóhelyettes

GALÉRIA